Termokošare

Nosilni-povezovalni element, ki nudi toplotno izolacijo med notranjimi in zunanjimi gradbenemi elementi

OSNOVE

Balkonski konektor z izolacijo AVI je nosilna komponenta, ki zagotavlja toplotno izolacijo med gradbenimi elementi iz armiranega betona. Uporablja se za izboljšanje toplotne izolacije v stičišču konzolnih plošč iz armiranega betona in notranjosti stavb. Nadaljnje možne aplikacije so vgradni balkoni, parapetne stene, verande, ploščadi in podobno.

TIPI TERMOKOŠAR

TIP TKM

TKM Thermokorb se uporablja za konzolne balkonske plošče in predvsem za prenos upogibnih trenutkov in strižnih sil. Kadar je obremenitev, ki se ji je treba upirati, lahko pozitivna in negativna, je potreben priključek TKM / G.

TIP TKA

TKA Thermokorb se uporablja pri prenosu strižnih sil, upogibnih trenutkov in osnih sil. Uporablja se za nosilce, parapetne stene, različne povezave montažnih elementov in različne ravni. Dopustni upogibni momenti in strižne sile se lahko določijo na enak način kot tip TKM.

TIP TKF

TKF Thermokorb se uporablja za konzolne balkonske plošče, še posebej za potrebe industrije montažnih betonskih elementov (polovice plošč) v delih. En del (kompresijski tečaj) je nameščen na polovici plošče v tovarni montažnih betonov; drugi del (napenjalni tečaj) je nameščen na mestu.

TIP AT/2

AT / 2 Thermokorb se uporablja med parapetnimi stenami in talnimi ploščami za prenos osnih sil, strižnih sil in upogibnih trenutkov. Razdalja med elementi je izbrana glede na prevladujoče konstrukcijske pogoje. Na mestu mora biti zagotovljena toplotna izolacija med izoliranimi balkonskimi priključki.